Op een mooie locatie aan de A7 waar Friesland, Drenthe en Groningen samenkomen bevindt zich evenemententerrein Strandheem in Opende. Hier gaan op 5, 6 en 7 juni 2018 de Melkvee- en Akkerbouwdagen van start.
De exposanten van Melkvee- en Akkerbouwdagen zijn fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, handelsondernemingen, dienstverlenende en branche-gerelateerde bedrijven die zich richten op de melkveehouderij en akkerbouw.
Johan Wolters de drijvende kracht achter CNO- Expo bv is de organisator. Hij was destijds ook de oprichter van Landbouwbeurs Assen en organiseert nu met succes de agrarische beurzen Melkvee- en Akkerbouwdagen in Liempde, de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland in Rijssen, maar ook in Duitsland zal deze nieuwe formule welke de jonge boeren aantrekt van 20 t/m 22 juli in Münster-Nienberge te bewonderen zijn.
Hij is zeer ervaren in landbouwbeurzen en zegt dan ook na het succes in Liempde “Dit concept past ook zeer goed in het Noorden. Toeleveranciers krijgen hier de kans een zeer vakgericht publiek te ontmoeten. Omdat het een buitenlocatie betreft is er de mogelijkheid naast deelname ook GRATIS demo’s te geven. CNO-Expo biedt exposanten, die hier gebruik van willen maken, naast hun stand GRATIS een ruimte aan voor een voer en/of mechanisatie demo’s.
Noord-Nederland krijgt hiermee een evenement wat heel groot wordt, potentie genoeg. Deze nieuwe formule trekt juist weer de jonge agrariërs aan.“ aldus Wolters die alle contacten nog heeft in het Noorden.

Uiteraard zal MAYO ook hier aanwezig zijn.

Call Now Button